sâmbătă, 8 februarie 2014

See you with my heart



"And through the years
In those moments 
When we're far apart 
Don't you know I'll close my eyes 
And I'll see you with my heart."









Zilele, astea, am constatat ca mai tot timpul in cuplurile pe care le formam, unul e treaz si celalalt inca e prizioner, oferi neconditionat, insa darul tau nu e valorificat, pentru ca celalalt nu reuseste sa se detaseze de problemele cotidiene si trecut. Sunt oameni care refuza sansele de a fi mai bine, despartirea cred ca e inevitabila, ea va avea loc oricum mai devreme sau mai tarziu. Sunt oameni care nu vor sa caute solutii sa depaseasca obstacolele,  sunt oameni care se complac in situatia de victima.Si nu, nu noi trebuie sa ii facem sa se detaseze, ei singuri sunt responsabili pentru asta, noi trebuie sa avem grija sa ne facem partea noastra de relatie, nu poti lupta pentru ei, nu poti trai doua vieti.Nu va complaceti in relatii de genul acesta. 

Desi vrei  sa le stai alaturi in viata, nu te lasa, si dragoste cu forta nu se poate,  le place confortul emotional pe care il ofera partenerul insa nu vor sa faca nici un efort de nici o natura  si sa isi asume nici un fel de responsabilitate, nu vor nici macar sa se bucure de suportul acordat sunt prea prinsi in lumea lor, nu stiu sa traiasca clipa, vor doar sa fure momente si energie din viata celor din jur, uneori e bine sa fii egoist insa asta mi se pare prea exagerat in egoism. 

Mai rau e ca au probleme grave cu ei insusi, si refuza sa si le rezolve.Si e trist pentru ca sunt multi oameni asa, as spune majoritatea.Oricat de mult ai iubi un astfel de om, nu poti trai intr-o astfel de relatie, nici nu o poti numi relatie, desi persoana e plina de intentii bune, reuseste exact contrariul pentru ca nu e treaza.

Fiecare partener are de facut partea lui de relatie fara ca celalalt sa il traga de maneca, intr-o relatie trebuie sa fim constienti atat unul de altul cat si de noi insine, sa fim atenti, intelegatori, tandri, iubitori, echilibrati, pozitivi, etc. Daca  un partener doarme atat la propriu cat si la figurat deja nu mai este o relatie.Cand partenerul tau nu are nici o reactie la actiunile tale, si este pasiv tratandu-te cu indiferenta, reactionand doar atunci cand e in avantajul sau, aceasta nu e o relatie, nu e un partener nici macar pentru conversatie.Nu sta in astfel de relatii.

E bine sa fii vesel, luminos, pozitiv, empatic, etc. insa  lumina  atrage si intunericul. E ok intunericul echilibrand lumina, insa atentie sa nu lasati intunericul sa va inghita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu