vineri, 7 martie 2014

Alege cu inima sau pur si simplu accepta viata

Alege ...Alege...tot timpul facem alegeri. De unde stim ca sunt corecte?!... nu stim, decat dupa un timp. Fredonez melodia I have a dream....I have?!


Oamenii cu varsta devin mai maleabili, nu mai opun atata rezistenta, energia scade, e folosita pentru lucruri mult mai elementare.


Cateodata e mare lucru sa poti sa fii omul care trebuie la momentul care trebuie, multi ne-am saturat de discutii, vorbe, insa descoperim ca a actiona nu e intotdeauna asa simplu, si ca intampinam rezistenta si opozitie la actiunea initiata, si  necesita multe compromisuri. Devii un fel de Don Quixote al vremurilor moderne.


Sunt un pic trista, nu ma feresc sa fiu trista, cateodata fetita din mine de 3 ani si 2 luni, nu vrea decat sa fie luata in brate, mangaiata pe par si acoperita cu pupicuri, si cuvintele magice ca o sa fie bine.... de restul amanuntelor se va ocupa femeia matura cu privire patrunzatoare ca otelul...


O raza de soare, un zambet face mult, e toata energia de care ai nevoie pentru a continua drumul numit viata...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu