luni, 2 decembrie 2013

Fluture Roz



Visele, sunt asa bogate in detalii si culori in ultimele luni.....am visat un fluture roz, se pare ca e simbolul sufletului...insa nu vreau sa scriu despre ce visez desi are si asta relevanta destul de mare in evenimentele din viata mea.

Scriu despre puterea de a-ti pastra echilibru atunci cand te oferi sa sustii emotional si moral persoanele dragi in perioadele grele din viata lor, nu e un lucru deloc usor...mai ales cand crezi ca iubesti sau chiar iubesti.....cateodata indoiala e ca un speraclu rasucit in suflet care il face sa sangereze. 

Este a doua oara in viata cand trec prin aceasta experienta, de fiecare data e istovitor din punct de vedere energetic, insa de fiecare data e un proces de transformare, de evolutie sufleteasca, la sfarsitul procesului esti o alta persoana, mai puternica.Ti se schimba optica de a privi lucrurile, insa odata cu imensa durere a transformarii vine si o mare intelepciune si o pace a mintii. E un risc enorm pe care mi-l asum, insa in viata nimic nu e sigur, trebuie sa risti ca sa castigi, si de data asta risc cu zambetul pe buze in deplina constienta de ce presupune si de eventualele consecinte.

Cei din jur, spun ca permit sa mi se fure din ceea ce sunt fara a primi nimic in schimb, eu il numesc Dar din Iubire.

In continuare sustin ca cine iubeste viata si viata il iubeste inapoi.


                                       



2 comentarii:

  1. Dacǎ ai ajuns pȃnǎ aici ȋmi permit un singur sfat.(Te rog iartǎ-mǎ). Nu-l testa niciodatǎ pe cel ce-l iubeṣti punȃndu-i supǎrǎri cu piedici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e un sfat foarte intelept, sper sa nu o fac inconstient.O sa incerc sa fiu atenta.

      Ștergere